Kadınları Kaçırmanın Garantili 10 Yolu





Siz neyi yapmak isteyip, istemeseniz de hayat tek başına oynanan bir oyun değildir. Bu nedenle bazen kendinizin, bazen de karşınızdakinin değer verdiği şeyleri göz ardı etmeyerek onun dünyasında anlamlı bir yer kazanabilirsiniz.

Kadın ve erkek, dünyanın kurulduğu günden bu yana, anlaşma ve orta bir yol bulma arayışı içinde olan iki farklı varlıktır. Konu üzerine ne kadar çok kitap yazılsa da, teorik anlamda bu duruma kalıcı bir çözüm getirmek asırlar boyunca mümkün olamamıştır.


Herkesin kendine göre bir alışkanlığı ve dünyayı farklı bir algılayış biçimi olması, anlaşmazlığın ana nedenlerinden birisi olabilir. Ancak önemli olan sizin ne yapmak istediğiniz... Şayet yanınızdaki insanı kaçırmak ve yalnız kalmak istiyorsanız önerilebilecek pek çok yol var. İşte genele mahsus ve hap etkisinde on adım.

Buyurun, hep beraber bakalım:

1.      Dişilere Sakın Şefkat Göstermeyin
Kadınların en önemli değerlerinden biri, beraber oldukları erkekten şefkat görme isteğidir. Eh, onlar ister de sizin bunu her defasında yapacak enerjiniz olur mu, bilemem. Şu hâlde hüzünlendikleri ya da ağladıklarında ilgi göstermeyin, mümkünse en yakınınızdaki gazeteye uzanıp okurmuş gibi yapın. Daha da olmadı, cep telefonunuzdan bir arkadaşınızı arayıp TV’de dün izlediğiniz basket ya da futbol maçı hakkında yorumlar yapın. Aldırmayın, nasıl olsa bir süre burnunu çekip sonra kendiliğinden susacaktır. Ancak siz amacınıza erişmiş ve sizi hayatından çıkarmasını, başarılı ve sessiz bir şekilde sağlamış olacaksınız.



2.      Kendisini Önemsiz Hissettirin
Devamlı olarak sözünü kesin, zekâsını küçümseyin ve gereksiz de olsa ani çıkışlar yapın ki, patronun kim olduğunu anlasın. Ağzıyla kuş tutup getirse bile, bunun her zaman karşılaşılabilecek bir durum olduğunu vurgulayın. Yelkenleri anında suya inecek ve bir bilge gibi tefekküre dalacaktır. Dişiye kendisini âdeta bir paçavraymış gibi hissettirmenin diğer önemli yollarından biri de, eski kız arkadaşlarınızdan söz ederek onları övüp göklere çıkarmanızdır. Bu yöntemin şaşıp da aciz kaldığı bugüne dek hiç görülmemiştir.

3.      En Yakın Arkadaşlarına Sarkın
Kızların hayatındaki en önemli kişilerden birisi de yakın arkadaşlarıdır. Dertlerini ve mutluluklarını onlarla paylaşırlar. Siz de sevgilinizi kaçırmak istiyorsanız, onun en yakın kız arkadaşına sarkın ki, arkasına bile bakmadan yolunuzdan çekilsin. Siz de sıfır kilometre lüks bir araba gibi onu sollayarak yolunuza huzur içinde devam edin.


4.      Ailesinin Yanına Yanaşmayın
Bu konuda yaptığı her programı es geçin. Ailesinin içine girmeye henüz hazır olmadığınızı, hem bunun ancak ilişkinizin ciddi boyutlarda seyretmesi durumunda olabileceğini de vurgulamaktan kaçınmayın. Ailesine önem verilmeyen bir kadın her zaman agresif ve kaçmaya hazır olacaktır. Bu da uzun sürmez.

5.      Beraberce Yaptığınız Programları Devamlı Erteleyin
Bu maddenin başarılı olması için kesinlikle programları önce ona sormalı ve yaptırmalısınız. Program kesinleşip önünüze geldikten sonra da kolayca kaçış yolu bulabilmek adına planınızı hazır edin.
Kadınlar ertelenen ya da gerçekleşmeyen programlardan hiç hoşlanmaz ve bunu da dile getirmekten asla kaçınmaz. İşte size kavga ve anlaşmazlık çıkaracak güzel bir fırsat. Değerlendirmek sadece size kalmış.

6.      Annenizi Ön Plana çıkartın
Hayatınızdaki en önemli ve tek kadının daima anneniz olduğunu işin başından bildirin. Onun yaptığı yemekleri övün ve hareketlerini yüceltin ki karşınızdaki insan hiçbir zaman anneniz ile yarışamayacağını iyice anlasın.



7.      Yaptığı Her Şeyi Eleştirin
Olabilir ki son derece iyi, anlayışlı ve yaptığınız eleştirilerden iyi sonuçlara çıkartmaya çalışan birisine denk gelebilirsiniz. Bu da konuyu uzatır ve tehlikeye sokar. Terk edilmeme riskini ortadan kaldırmak için eleştiri yaparken bunları son derece olumsuz cümlelerle süslemeye dikkat edin.
Eleştiri konusu sizin hayal gücünüze kalmış. Kıyafet de olabilir, makyaj, davranış ya da ne bileyim, hiç olmadı çalıştığı iş. Deneyin, ne denli başarılı olduğunuzu göreceksiniz.

8.      Toplum İçinde Onu Zorda Bırakın
Kadınlar da tıpkı erkekler gibi kendilerini toplum içerisinde zorda bırakacak beraberliklerden pek hoşlanmazlar. Bu da size, onları etrafınızdan kaçırmanız için son derece değerli bir silah vermektedir. Nasıl mı? Özellikle onun için önemli olan topluluklara girdiğinizde çekinmeden aklınıza geleni söyleyin, karşınızdakilerin fikirlerine katılmayın ve her fırsatta ne kadar uyumsuz bir insan olduğunuzu açıkça ifade edin.
Her yolu denediniz olmuyor mu? Biraz daha ileri gidip ortalığı gererek kavga çıkarmaya çalışın. Her nerede iseniz, inanın oradan çıktığınızda yanınızdaki dişi tarafından pasaportunuz elinize verilerek tekrar serbest dolaşım dünyasına huzur içinde gönderileceksiniz.

9.      Asla Romantik Olmayın
Hani bazen olur ya, sevgilinizle mehtabın altında oturup da el ele denizin dalgalarını seyredersiniz… İşte böyle romantik anlarda saatinize bakın. Fark etmedi mi? Tekrar göstererek bakın ve çok önemli bir işiniz olduğunu, acele gitmeniz gerektiğini söyleyin. Yarattığınız hayal kırıklığı sonucu yanınızdaki kadın, muhtemelen sizinle bir daha buluşmak istemeyecektir.


10.   Önemli Günleri Daima Unutun
Kadınların en hoşuna gitmeyen şeylerden birisi de, önemli günlerin unutulmasıdır. Meselâ; doğarak dünyaya renk kattığı günün, erkek arkadaşı tarafından unutulmasını asla hazmedemez. Siz de aklınıza yer etmiş olsa bile bugünü es geçin ve ona parktan bir çiçek bile yolup vermeyerek gerçek konumunu bildirin. Gönlünüz rahat olsun, sizi mutlaka kayıplar listesine yazacaktır.

Bunlardan sadece birini yapsanız bile yanınızdaki kadın arkasına bakmadan sizi terk edecek veya bundan böyle etrafınızda bile dolaşmayacaktır.



Ancak unutmayın, siz neyi yapmak isteyip istemeseniz de hayat tek başına oynanan bir oyun değildir. Bu nedenle bazen kendinizin, bazen de karşınızdakinin değer verdiği şeyleri göz ardı etmeyerek onun dünyasında anlamlı bir yer kazanabilirsiniz.

Hiç kimsenin tek kalmaması dileği ile.
Sevgiyle kalın…



 Patricia MURADİ
dahibeyinblogspot.com
www.kisiselgelisim.co
www.gencgelisim.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder